Digitalt folkemøte om korona-situasjonen på Svalbard


Longyearbyen lokalstyre, Sysselmannen på Svalbard og Longyearbyen sykehus inviterer Svalbards befolkning til digitalt folkemøte om korona-situasjonen på Svalbard torsdag 19. november kl. 17.00 på Facebook direktesending. 

Publisert 17.11.2020

Det blir direktesending fra møterommet Newtontoppen på Næringsbygget med representanter fra Longyearbyen lokalstyre, Sysselmannen og sykehuset i studio. Publikum følger sendingen fra egen PC, mobil eller nettbrett. Det er ikke lagt opp til debatt, men innbyggerne på Svalbard kan stille konkrete spørsmål på forhånd og underveis i folkemøtet. Møtet vil foregå på norsk, men spørsmålene kan også stilles på engelsk.

Se lenke til sendingen på Longyearbyen lokalstyres hjemmeside her.

Spørsmål kan stilles på forhånd og underveis i sendingen via: 

  • Messenger-melding til Longyearbyen lokalstyre Facebook-side fra onsdag 18. november kl. 12.00
  • E-post til folkemote@lokalstyre.no fra onsdag 18. november kl. 12.00
  • Direkte i kommentarfelt under sendingen