Sysselmannen inviterer fastboende på Svalbard til strandryddetokt. To grupper av 12 deltakere gis tilbud om plass på en halv ukes ryddetokt. Leg 1: 20-23. juli, leg 2: 23-27. juli. 

 

For første gruppe blir det avreise til nordsiden av Spitsbergen med Sysselmannens fartøy mandag formiddag (20. juli). Det vil bli mannskapsbytte med helikoptertransport torsdag kveld (23. juli). Toktet avsluttes i Longyearbyen mandag formiddag (27. juli).

Fiskenøter forsøpler Svalbard. Bilde fra strandryddingstoktet 2014. Foto: Solvår Reiten/Sysselmannen på Svalbard.

Trekning

Frist for påmelding er 15. mai. Påmeldingen gjøres i vårt skjema i rammen til høyre.  Deltakere blir plukket ut ved trekning. Du må være fylt 18 år, registrert i befolkningsregisteret på Svalbard og i alminnelig god fysisk form. Vennligst oppgi telefonnummer vi kan nå deg på hele sommeren. Søkere som ikke har deltatt tidligere, vil bli gitt fortrinn i trekningen.